0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Zowel bij Escaperoom Leuven als bij onze experience Emerantia kan je een gouden ticket winnen voor het Belgisch Kampioenschap escape rooms georganiseerd door de Belgian escape days.
Om jouw team van 4 personen te kwalificeren voor het Belgisch Kampioenschap, kan je één van onze escape rooms boeken. Kan je tijdig ontsnappen, ontvang je een gouden ticket!

Dit ticket geeft jullie toegang tot de online kwalificatieronde van de Belgian escape days. Zet je daar een goede tijd neer, dan kan je naar de finale van het Belgisch kampioenshap escape rooms in de Brabanthal in Leuven, op 19 of 20 november 2022.

Praktisch:

  1. Boek een escape room bij Escaperoom Leuven of Escapehouse Emerantia in de periode van 1/7/22 tot en met 31/10/22.
  2. Gebruik de code BK2022 bij je boeking.
  3. Ontsnap in 60 minuten (of 85 minuten indien Emerantia).
  4. Ontvang na je spel een gouden ticket voor de Belgian escape days.

Wat zijn de Belgian Escape days? Het is een event georganiseerd door een externe partij dat zal plaatsvinden op 19 en 20 november 2022 in de Brabanthal te Leuven. Tijdens dit 2-daags event zal ook het Belgisch kampioenschap escape rooms gespeeld zal worden. Om je hiervoor te kwalificeren, moet je een gouden ticket winnen.

Leuk weetje: de drijvende kracht achter deze organisatie behoort tot het team dat het wereldrecord ‘de meeste escaperooms spelen in 24u’ op zijn naam heeft staan.

Reserveer hier