fbpx
0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

    positive review  Echt heel goed gevonden. Toffe opdrachten.

    thumb Maria Helsen
    8/31/2019

    positive review  Missing Geisha, gedaan met mijn twee kinderen (17 en 14). En kunnen ontsnappen met nog tijd over. Wel een paar kleine tips gekregen, maar zeker niet te snel. Kamer zit ook leuk en afwisselen in elkaar. Tof personeel.

    thumb An Van Vooren
    8/27/2019

    positive review  Onze 4e escape room, en wat een kamer! We kregen een mooie uitleg en even later stond de klok op 60 minuten! We geraakten zelf met z'n 2 heel erg ver, net op het einde hadden we een hint nodig. Fijn dat er eerst gevraagd wordt of we een hint wilden (ja dus). Voor ons een topervaring, zo hebben we de escape rooms graag!

    thumb Kristel Caenberghs
    8/25/2019

    positive review  Super leuke ervaring! Zit allemaal heel goed in elkaar. We komen zeker nog eens terug voor de andere kamers.

    thumb Jolien Van Vlasselaer
    8/18/2019

    positive review  ESCAPE ROOM LEUVEN is gezellig, gemoedelijk en prima geschikt voor elk publiek.Niet het flitsende van een high - tech pretpark, maar de goed - doordachte charme van een avontuurlijk denkspel. Net moeilijk genoeg om je fantasie geprikkeld te houden en net doenbaar genoeg om er op een rustige manier uit te geraken. Wij deden met ons drietjes ( domme papa van 54, slimme mama van 50 en pientere actie - dochter van 21 ) de studio van de Missing Geisha en vonden het als eerste ervaring SUPERLEUK. Dus ook voor een ouder publiek of niet - sensatie beluste mensen is het een dikke aanrader. ZEEEEEEER goede en vriendelijke ontvangst en begeleiding bovendien. TOF en voor herhaling vatbaar.Peter Hendrickx

    thumb Peter Hendrickx
    8/11/2019

    positive review  Geweldige ervaring! De ontvangst, de inrichting van de kamer, de vele creatieve puzzels die op je af blijven komen, de perfecte timing van de hints - die wij als beginnelingen wel degelijk nodig hadden - en het hele verhaal rond het spel, waardoor je je echt even in een andere wereld waant: TOP.

    thumb Babette Moonen
    8/05/2019

    positive review  Kamer was goed aangekleed, toffe puzzels, origineel thema (Missing Geisha), goeie gamemaster.

    thumb Nathalie Habran
    7/21/2019

    positive review  Als eerst een leuk en warm ontvangst, gevolgd door een zeer leuke escape. Voor sommige onder ons een eerste keer, maar voor de hele groep zeker geen laatste keer 😂. Ze vonden het zelfs spijtig dat we maar één kamer gedaan hebben. Dus zeker voor herhaling vatbaar! Ons (en de vrienden) zien jullie zeker nog terug 🙌 . Leuke puzzels, tof ingerichte kamers, met indien nodig enkele goede hints, meer was er niet nodig om onze dag top te maken! Bedankt hiervoor!!! 🥰

    thumb Michelle Geraerts
    7/11/2019

    positive review  Super vriendelijk onthaal. Wij speelden al 2 kamers met telkens zeer fijne puzzels. Voor herhaling vatbaar!

    thumb Michelle Van Wolputte
    6/30/2019

    positive review  Een echte aanrader, zeker als teambuilding. Het was een hele uitdaging om samen te werken om de oplossing te vinden. Dat het niet gelukt is, kon de pret niet bederven!

    thumb Emma Winters
    6/26/2019

    positive review  First time - Great experience👍

    thumb Conny Verstraelen
    6/08/2019

    positive review  Orcus Prison is een must voor space lovers. Niet voor beginners:).

    thumb Glenn Vermeylen
    6/05/2019

    positive review  Veel raadsels en leuk thema (missing geisha)

    thumb Antoon Verbeeck
    6/02/2019

    positive review  Awesome experience in the Orcus Prison! 🙂

    thumb Veerle Caelen
    5/04/2019

    positive review  Op 15 april nog last minute geboekt. 16 april de bank heist geprobeerd... Tot onze verbazing zijn we erin geslaagd om uit de kamer te geraken. Fijn verhaal, leuke setting en uitwerking. Vriendelijk onthaald. Zeker voor herhaling vatbaar.

    thumb Xavier Roex
    4/17/2019