fbpx
0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

    positive review  Vriendelijke ontvangst. Leuke namiddag gehad met het gezin...we zijn er helaas niet in geslaagd om te ontsnappen...de bank is heus wel moeilijk 🙂 maar we hadden plezier en daar gaat het om.

    Donneux Claudine Avatar Donneux Claudine
    March 6, 2020

    positive review  super leuk om te doen. verschillende kamer.

    Heidi Beutels Avatar Heidi Beutels
    February 19, 2020

    positive review  Wij hebben de Bank Heist gedaan. Heel wat leuke manieren om aan codes te geraken met ook voldoende variatie.We hebben al een aantal rooms gedaan en deze zit toch bij de top. We keren nog eens terug om de prison room te spelen.

    Els Pauwels Avatar Els Pauwels
    January 22, 2020

    positive review  Superleuke ervaring!! Zeker aan te raden!

    Friedel Hoorens Avatar Friedel Hoorens
    January 15, 2020

    positive review  Orcus Prison was een super Escape ervaring. Zeker aan te raden...

    Jef Vanlaer Avatar Jef Vanlaer
    January 11, 2020

    positive review  Super Toffe en originele kamers! Zeker de moeite Waard!

    Joran Merckx Avatar Joran Merckx
    January 4, 2020

    positive review  Missing Geisha gedaan met vrienden. Zeker een aanrader 👍

    Dominique Delen Avatar Dominique Delen
    December 22, 2019

    positive review  Heel leuk! Wij zijn buiten geraakt 😊😊

    Lisa Ockerman Avatar Lisa Ockerman
    December 15, 2019

    positive review  Super escape room en duidelijke uitleg door vriendelijke meneer. Wij komen terug voor een andere room!

    Stefanie Everaerts Avatar Stefanie Everaerts
    December 12, 2019

    positive review  Eerste ervaring en het was TOP! Zeer vriendelijke ontvangst! Zeer duidelijke uitleg! We genieten nog na van de geweldige avond...

    Hilde Jacobs Avatar Hilde Jacobs
    December 8, 2019

    positive review  Eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Leuke puzzels en goeie uitleg vooraf.

    Filip Nijs Avatar Filip Nijs
    December 4, 2019

    positive review  Heel leuk en toffe begeleiding!

    Kim Van Cleynenbreugel Avatar Kim Van Cleynenbreugel
    December 2, 2019

    positive review  Top dagje met Famke Sillis in de escaperoom Leuven! Heel toffe escape met vele verrassende puzzels. Echte aanrader!!! De Missing Geisha is zeker met twee te doen.

    Kris Heylen Avatar Kris Heylen
    November 30, 2019

    positive review  Net niet kunnen ontsnappen uit de surgery room, maar toch een superleuke namiddag gehad! Komen graag nog eens terug om 1 van de andere kamers uit te proberen! 🙂

    Sofie Van Melkebeke Avatar Sofie Van Melkebeke
    November 30, 2019

    positive review  Tweede kamer die we hier deden en heel fijne avond gehad! We kozen prison orcus. Leuk verhaal, zeer moderne kamer, goede begeleiding, op tijd en stond een hint als we vastzaten! Echt top!

    Cindy Vanderlinden Avatar Cindy Vanderlinden
    November 24, 2019