fbpx
0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

FACEBOOK

    positive review  Wij hebben de Bank Heist gedaan. Heel wat leuke manieren om aan codes te geraken met ook voldoende variatie.We hebben al een aantal rooms gedaan en deze zit toch bij de top. We keren nog eens terug om de prison room te spelen.

    thumb Els Pauwels
    1/22/2020

    positive review  Superleuke ervaring!! Zeker aan te raden!

    thumb Friedel Hoorens
    1/15/2020

    positive review  Orcus Prison was een super Escape ervaring. Zeker aan te raden...

    thumb Jef Vanlaer
    1/11/2020

    positive review  Super Toffe en originele kamers! Zeker de moeite Waard!

    thumb Joran Merckx
    1/04/2020

    positive review  Missing Geisha gedaan met vrienden. Zeker een aanrader 👍

    thumb Dominique Delen
    12/22/2019

    positive review  Heel leuk! Wij zijn buiten geraakt 😊😊

    thumb Lisa Ockerman
    12/15/2019

    positive review  Eerste ervaring en het was TOP! Zeer vriendelijke ontvangst! Zeer duidelijke uitleg! We genieten nog na van de geweldige avond...

    thumb Hilde Jacobs
    12/08/2019

    positive review  Eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Leuke puzzels en goeie uitleg vooraf.

    thumb Filip Nijs
    12/04/2019

    positive review  Heel leuk en toffe begeleiding!

    thumb Kim Van Cleynenbreugel
    12/02/2019

    positive review  Top dagje met Famke Sillis in de escaperoom Leuven! Heel toffe escape met vele verrassende puzzels. Echte aanrader!!! De Missing Geisha is zeker met twee te doen.

    thumb Kris Heylen
    11/30/2019

    positive review  Net niet kunnen ontsnappen uit de surgery room, maar toch een superleuke namiddag gehad! Komen graag nog eens terug om 1 van de andere kamers uit te proberen! 🙂

    thumb Sofie Van Melkebeke
    11/30/2019

    positive review  Tweede kamer die we hier deden en heel fijne avond gehad! We kozen prison orcus. Leuk verhaal, zeer moderne kamer, goede begeleiding, op tijd en stond een hint als we vastzaten! Echt top!

    thumb Cindy Vanderlinden
    11/24/2019

    positive review  Fijne teambuilding met de collega's!

    thumb Annick Vangenechten
    11/22/2019

    positive review  Alles . Zeer fijn onthaal , goede begeleiding. Knap in elkaar gezet. Onze eerste escape room ervaring was top !

    thumb Marjan Bossuyt
    11/22/2019

    positive review  Wij hebben de Surgery Room gedaan: Knap ineengestoken en vriendelijk onthaal.

    thumb Wendy Toremans
    11/09/2019

EscapeGamesBelgium