0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Wil je een teambuilding activiteit organiseren? Denk eens aan een escape room. Bel ons gerust voor meer informatie op 0468/317.711
Het is een activiteit van 1 uur en dus ideaal om te combineren met een diner voor of na het spel. Er zijn heel wat restaurants op 5 à 15 minuten stappen. (TripadvisorResto.be)
Het is fysiek niet inspannend, vooral samen ‘puzzels’ oplossen om zo snel mogelijk te ontsnappen. Het is interessant om een keer bij elkaar te zijn in een spelomgeving onder tijdsdruk.
Contacteer ons of kijk op de boekingspagina om te kijken of er nog beschikbaarheid is op de gewenste dag en rond het gewenste uur.
Je kan online boeken en een factuur vragen via email met alle gegevens (bedrijfsnaam, adres, btw nr) of stuur ons een email met vermelding van alle gegevens + gewenste dag/uur/kamer(s) en wij boeken het voor jou in. Tem 18u kunnen wij korting voorzien voor grote groepen.
Plaatsen om te vergaderen in de buurt: Cinema Zed / Agora (KUL) / Gainsbourg.
Big meeting, small meeting : overweeg de Brabanthal als partner om jouw vergadering of event te organiseren.

Bekijk de beschikbaarheid van onze escape rooms.


Gefilterd water is altijd beschikbaar maar het is op aanvraag ook mogelijk om drank (cava, frisdrank) te consumeren voor of na het spel bij ons. Bel ons op 0468 317 711 voor meer informatie of stuur ons een mailtje op: info @ escaperoom-leuven.be. (bij copy/paste, haal de spaties er eerst uit)

Waarom kiezen voor EscapeRoom Leuven?