0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Wil je een teambuilding activiteit organiseren? Denk eens aan een escape room.
Het is een activiteit van 1 uur en dus ideaal om te combineren met een diner voor of na het spel. Er zijn heel wat restaurants op wandelafstand (Tiensestraat, Stationsplein, Muntstraat,….).

Het is fysiek niet inspannend, wel vooral samen ‘puzzels’ oplossen om zo snel mogelijk te ontsnappen. Het is interessant om een keer bij elkaar te zijn in een spelomgeving onder tijdsdruk.

Via de boekingspagina kan u zien of er nog beschikbaarheid is op de gewenste dag en rond het gewenste uur. Op weekdagen starten de spellen op de even uren. De groep wordt minstens 15 minuten op voorhand verwacht.

Je kan online boeken en een factuur vragen via email met alle gegevens (bedrijfsnaam, adres, btw nr) of stuur ons een email met vermelding van alle gegevens + gewenste dag/uur/kamer(s) en wij boeken het voor jou in. Betalen is dan terplaatse of vooraf via factuur. Nadien kan enkel via een bestelbon.

Plaatsen om te vergaderen in de buurt: Cinema Zed / Agora (KUL) / Gainsbourg.
Big meeting, small meeting : overweeg de Brabanthal als partner om jouw vergadering of event te organiseren.

Bekijk de beschikbaarheid van onze escape rooms.


Er is steeds gefilterd water beschikbaar en heet water om koffie, thee of chocomelk te maken.

Wij hebben een geslaagde teambuilding achter de rug mede dankzij de toffe activiteit

…merci voor een fijne avond. Ik hoor alleen maar positieve reacties van de collega’s. Iedereen vond het een leuke ervaring. Toffe kamers, leuke puzzels, moeilijk MAAR zeker te doen.Waarom kiezen voor EscapeRoom Leuven?