0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Boekingen:

– Reservaties verlopen via het online boekingssysteem waarbij meteen online kan betaald worden via Bancontact/Maestro/Ideal of Credit card.
– Als u, als bedrijf, wenst dat wij de boeking ingeven, kan dit. Stuur ons via info@escaperoom-leuven.be alle gegevens (dag/uur/gewenste kamers/aantal personen) + facturatiegegevens. Facturen zijn steeds vooraf betaalbaar. Bezorg ons dus alles tijdig. De activiteit kan pas starten na ontvangst van de betaling op rek nr: BE71 737 04567 0269. Betalen na de activiteit kan enkel mits een goedgekeurde bestelbon van uw bedrijf of een goedgekeurde offerte van ons.

– Bij een no-show is er geen teruggave mogelijk. Laat ons op voorhand weten dat er iemand niet aanwezig kan zijn, dan bezorgen wij een voucher (voor het verschil) voor die afwezige persoon.

– Extra personen kunnen ter plaatse bij aankomst betalen. Het maximum aantal personen per kamer mag uiteraard niet overschreden worden.


Afspraken:

– Volg onze richtlijnen op ivm de leeftijd en het aantal personen per team (zie info per kamer). Om veiligheidsreden (brand, verzekering,..) en omwille van het spelcomfort is het niet toegelaten om met meer dan het aantal toegelaten personen de kamer te betreden.
– We vragen om 10-15 minuten voor het afgesproken uur te komen. Eenmaal het spel begonnen is, kan er nadien niemand meer bij in de kamer.
– Kracht gebruiken in de kamers is verboden. Opzettelijke schade zal verhaald worden op de betrokkene. Iedere diefstal zal aangegeven worden.
– Spelers onder invloed van drugs of alcohol zullen de kamer niet mogen betreden ook al is er reeds betaald.


Algemeen:

– Escape Room Leuven is niet verantwoordelijk voor lichamelijke letsels, verlies of schade aan of van persoonlijke spullen.
– Voor uw en onze veiligheid zijn er wel beveiligingscamera’s in het gebouw. Beelden worden 7 dagen bewaard.
– Enthousiasme na het spel is erg logisch maar bederf de pret niet voor de anderen door te praten over de puzzels in de kamer. Zij willen deze mogelijks later ook doen.
– Alle puzzels uit onze kamers zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen onder geen beding en op geen enkele manier overgenomen worden of openbaar gemaakt worden.
– Foto’s of opnames maken is op eender welke manier dan ook verboden.
– Bij eventuele rechtzaken is enkel de rechtbank van Leuven bevoegd.
– Escape Room Leuven behoudt het recht om deze voorwaarden aan te passen.

(versie 2.1 – 10 maart 2022)