0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Het originele spel van Escapehouse Emerantia is helaas niet meer beschikbaar!
Het spel zal beschikbaar worden als escaperoom. En dit zowel in ‘standaard’ versie als ’thrilling’ versie. Dit zal pas in 2025 zijn. Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven.

Het verhaal van Emerantia Van Dormael en de Familie Claessens.

Het is 1985 en jullie zijn in de woning van de familie Claessens. Het huis zou ooit bewoond zijn door Emerantia van Dormael, een vrouw beschuldigd van hekserij. Destijds is ze op de brandstapel gegooid maar haar ziel zou voortleven en tot op de dag van vandaag zorgen voor al het onheil in Leuven.

Eva, het dochtertje van het gezin Claessens, is al vele maanden vermist. De moeder is gek van verdriet. Ze blijft geloven in de terugkomst van Eva en heeft haar toevlucht gezocht bij God. Temeer om haar te beschermen tegen de boze krachten van de heks Emerantia.

De moeder blijft beweren dat deze heks verantwoordelijk is voor de verdwijning van Eva en doet er alles aan om hier bewijs voor te leveren. Ze voelt de aanwezigheid van haar dochter in het huis, maar uitgeput door de moedeloosheid leeft ze als kluizenaar.

Jullie taak is om het huis te doorzoeken en te doorgronden. Is de moeder echt gek of spreekt ze de waarheid over Emerantia?

Boek alvast één van de beschikbare kamers