0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Dit escapespel van 85 minuten is gevestigd op een andere locatie: TIENSESTRAAT 218.

Opgelet: Wil jij dit spannend spel van 85 minuten nog spelen op deze unieke locatie? Reserveer dan snel. Na 26 februari niet meer beschikbaar in deze setting!

Niet aangeraden voor beginners. Minimum 4 personen, maximum 7 personen. Minimumleeftijd: 16.

Een missie in een mysterieus huis met een authentiek karakter.

De uitdaging is om zo snel mogelijk alle opdrachten uit te voeren en de puzzels op te lossen. Ieder team krijgt hiervoor 85 minuten de tijd.

Zonder enige ervaring is de kans groot dat men teveel hulp moet krijgen wat voor niemand leuk is waardoor het einde niet gehaald wordt. Wat net zeer jammer zou zijn! Er is trouwens geen uitleg of inleiding voorzien.

De nadruk ligt op de gezamenlijke beleving binnen een beperkte groep waardoor maximum het aantal toegelaten personen normaal gesproken 6 is. Omdat wij graag ook een spel willen aanbieden voor 7 personen is dit mogelijk. Weet wel dat dit echter niet ideaal is. Dit drukt vooral de kost per persoon.

Het is geen horror, er zijn geen acteurs in het spel maar er heerst wel een schemerige en melancholische sfeer en de kans bestaat dat je een keer zal verschieten.

Schemerig dus soms een beetje donkerder dan je gewoon bent in een doorsnee escaperoom.
Spannend, uitdagend, anders en leuk! Wij bieden de meeste ruimtes in één spel met meer tijd. Uniek in de Benelux!

Bekijk hieronder de trailer:

Het verhaal van Emerantia Van Dormael en de Familie Claessens.

Het is 1985 en jullie zijn in de woning van de familie Claessens. Het huis zou ooit bewoond zijn door Emerantia van Dormael, een vrouw beschuldigd van hekserij. Destijds is ze op de brandstapel gegooid maar haar ziel zou voortleven en tot op de dag van vandaag zorgen voor al het onheil in Leuven.

Eva, het dochtertje van het gezin Claessens, is al vele maanden vermist. De moeder is gek van verdriet. Ze blijft geloven in de terugkomst van Eva en heeft haar toevlucht gezocht bij God. Temeer om haar te beschermen tegen de boze krachten van de heks Emerantia die volgens haar in de kelder verblijft.

De moeder blijft beweren dat deze heks verantwoordelijk is voor de verdwijning van Eva en doet er alles aan om hier bewijs voor te leveren. Ze voelt de aanwezigheid van haar dochter in het huis, maar uitgeput door de moedeloosheid leeft ze als kluizenaar. Hierdoor is het huis in verval geraakt.

Jullie taak is om het huis te doorzoeken en te doorgronden. Is de moeder echt gek of spreekt ze de waarheid over Emerantia?


Boek deze next level escape mission