0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Onze 10 troeven:

1. Onze kamers zijn letterlijk al honderden gespeeld en staan dus op punt. Haalbaar maar zeker voldoende uitdagend. De gemiddelde escape tijd is 55 minuten. Wie 15 minuten of meer over heeft – komt niet zo vaak voor – krijgt een voucher twv 3€ pp.

2. In ons werkatelier ontwikkelen we zelf nieuwe en unieke puzzels. Met als voordeel dat we zelf snel iets kunnen repareren indien nodig. De kamers worden regelmatig geüpdatet en onderhouden.

3. Zowel de oprichter als de gamemasters zijn fervente escapers en dat zorgt dat we extra gemotiveerd zijn om de leukste kamers te kunnen aanbieden.

4. Bij ons kan een gamemaster pas een kamer beginnen volgen nadat ie ze zelf heeft gespeeld, dan volgt de opleiding waardoor hij/zij voor een goede begeleiding kan zorgen.

5. Op allerlei manieren wordt aan uw comfort gedacht (zie terplaatse).

6. Het is mogelijk om met één grote groep op hetzelfde uur te starten, namelijk 22 personen. Samen met onze locatie in de Tiensestraat komen we zelfs op 28 personen.

7. Onze locatie ligt op wandelafstand van parkeergelegenheid (Ladeuzeparking en De Bond aan het station) en de horeca.

8. Goede ratings en aanbevelingen (zie Google, Facebook, TripAdvisor, Escapetalk,..)

9. Zelfstandige uitbaters, geen franchise. We zijn 7 op 7 dagen open, 360 dagen per jaar.

10. We zijn 7 op 7 telefonisch of per sms bereikbaar op 0468 317 711 (bij voorkeur tussen 10 en 20u). Emails trachten we te beantwoorden binnen 24u.

Check hier de beschikbaarheid van de dagen en uren