0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Escape rooms voor grote groepen

Je wil een escape room boeken voor een grote groep? Dit kan met korting (min. 16 personen dus 4 kamers). Je schiet niet graag een groot bedrag voor? Contacteer ons hiervoor.

Teambuilding

Wil je enkele spellen boeken voor jouw collega’s?
Tot en met 17u00 op weekdagen kunnen we een korting geven als er 4 kamers worden geboekt.

Studenten in Leuven

Speciaal voor studenten: ‘escape on wednesdays’. Gebruik de code STUDENT en boek aan 18 euro pp. Dat is maar liefst 6 euro korting per persoon indien met vier. Dat is het minimum aantal voor deze actie. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Escaperooms voor koppels

Voor 2 personen raden we de Missing Geisha kamer aan. Indien er voldoende ervaring is, kan Bank Heist of Surgery room ook. De prijs online zal altijd voor min. 3 personen zijn. Echter: last minute met korting is mogelijk. Stuur ons één dag op voorhand of dezelfde dag een SMS en dan kijken we of het kan ingepland worden.

Free voucher

Een voucher gewonnen met een quiz of ander event? Weet dat de code mogelijk niet cumuleerbaar is of enkele geldig op bepaalde dagen of uren. Mogelijk is er ook de vereiste van minimum 4 personen. Er is geen terugbetaling mogelijk. Niet verlengbaar.

Opgelet: het is niet mogelijk om verschillende codes te combineren in één boeking. Enkel als de vouchers werd gekocht, kunnen er meerdere codes gebruikt worden in één boeking. Plaats een komma tussen de codes. Vouchers of promoties kunnen niet in cash uitbetaald worden.