0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Escape rooms voor grote groepen

Je wil een escape room boeken voor een grote groep? Dit kan met 10 procent korting (min. 18 personen dus 4 kamers). Of je schiet niet graag een groot bedrag voor? Contacteer ons hiervoor..

Studenten in Leuven

Studenten: vanaf september 2023 tem 30 juni 2024 is er een speciaal studententarief geldig iedere WOENSDAG voor Bank Heist, Surgery en Missing Geisha namelijk 20€ pp met een minimum van 4 spelers.

Escaperooms voor koppels

Voor 2 personen raden we de Missing Geisha kamer aan. Indien er wat ervaring is, kan Bank Heist of Surgery room ook wel. De prijs zal evenwel altijd voor 3 personen zijn.

Free voucher

Een voucher gewonnen met een quiz of ander event? Weet dat de code mogelijk niet cumuleerbaar is of enkel geldig op bepaalde dagen of uren. Mogelijk is er ook de vereiste van minimum 4 personen. Er is geen terugbetaling mogelijk en is niet verlengbaar.

Opgelet: het is niet mogelijk om verschillende codes te combineren in één boeking. Enkel als de vouchers werd gekocht, kunnen er meerdere codes gebruikt worden in één boeking. Plaats een komma tussen de codes. Vouchers of promoties kunnen niet in cash uitbetaald worden.

Kortingacties

Het is mogelijk dat we een bepaalde kortingactie opzetten bijvoorbeeld tijdens een schoolvakantie. Volg ons op facebook en blijf op de hoogte en/of schrijf je bij de boeking in op onze nieuwsbrief.