0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Escape rooms voor grote groepen

Je wil een escape room boeken voor een grote groep? Dit kan met 10 procent korting (min. 18 personen dus 4 kamers). Je schiet niet graag een groot bedrag voor? Contacteer ons hiervoor. Vooraf uiteraard, nadien kunnen we geen aanpassingen meer maken of die korting geven.

Studenten in Leuven

Studenten kunnen via de guido gids een coupon gebruiken.

Escaperooms voor koppels

Voor 2 personen raden we de Missing Geisha kamer aan. Indien er wat ervaring is, kan Bank Heist of Surgery room ook wel. De prijs online zal altijd voor min. 3 personen zijn. Echter: last minute ons contacteren is ook mogelijk. Dan is een korting voor contant mogelijk. Stuur ons één dag op voorhand of dezelfde dag een SMS en dan kijken we of het kan ingepland worden.

Free voucher

Een voucher gewonnen met een quiz of ander event? Weet dat de code mogelijk niet cumuleerbaar is of enkel geldig op bepaalde dagen of uren. Mogelijk is er ook de vereiste van minimum 4 personen. Er is geen terugbetaling mogelijk. Niet verlengbaar.

Opgelet: het is niet mogelijk om verschillende codes te combineren in één boeking. Enkel als de vouchers werd gekocht, kunnen er meerdere codes gebruikt worden in één boeking. Plaats een komma tussen de codes. Vouchers of promoties kunnen niet in cash uitbetaald worden.