fbpx
0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Escape rooms voor grote groepen

Je wil een escape room boeken voor een grote groep? (min. 14 personen).
Dan kan er 1 persoon gratis bij.
Boek al de gewenste spellen voor 1 persoon minder dan de totale groep.
Dus je boekt voor 14 personen en wij voegen er 1 persoon aan toe.
Stuur een email naar info @ escaperoom-leuven.be met de boekingsreferentie en wij doen de rest.
Deze promotie is geldig voor elk spel op iedere dag maar kan niet gecombineerd worden met andere promo’s/voordelen/vouchers.

Teambuilding

Wil je enkele spellen boeken voor jouw collega’s?
Tot en met 18u00 kunnen we een korting geven als er 4 kamers worden geboekt (min. 17 personen).
Stuur ons een email met de code TEAM2019 inclusief de gewenste datum, uur, aantal personen en de facturatiegegevens. Wij boeken alles voor u.

Orange

Heb je een voucher via de Orange-actie? Gebruik bij de boeking de code die begint met GS… Opgelet, minimum 3 personen, dan 1 persoon gratis.

Studenten in Leuven

Kijk in de Guido City Magazine voor de kortingbonnen. Enkel voor studenten. Kijk op de bon voor de voorwaarden.

Kiesweek Leuven

Flyer met kortingcode: geldig tem 31 augustus 2019. Minstens 4 personen op weekdagen voor spellen tem 18u. Enkel studenten. Bij twijfel zullen wij vragen naar de studentenkaart. In geval van misbruik vervalt de korting en dient het verschil bijbetaald te worden.

Free voucher

Een voucher gewonnen met een quiz of ander event? Weet dat de code enkel geldig is op weekdagen tem 17u30 en in de weekends tem 17u30. Minimum 4 personen. Enkel 1 voucher per boeking mogelijk. Niet cumuleerbaar met andere acties. Er is geen terugbetaling mogelijk. Niet verlengbaar.

Opgelet: het is niet mogelijk om codes te combineren in één boeking. Enkel als de vouchers werd gekocht, kunnen er meerdere gebruikt worden in één boeking. Plaats een komma tussen de codes. Vouchers of promoties kunnen niet in cash uitbetaald worden.