fbpx
0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Zoek je een leuke activiteit om te doen met vrienden, familie of collega’s?

Boek dan een Real Life Escape Game bij Escape Room Leuven

Bij een escape-spel word je met jouw team opgesloten in een kamer rond een bepaald thema. De bedoeling is om te ontsnappen binnen 60 minuten. Dit kan door het oplossen van allerlei puzzels in die kamer. Op het einde vind je een code of een sleutel om buiten te geraken. Er is wel een noodsleutel of noodknop voorzien binnen.

Enkel bij Escape Room Leuven: heb je bij de ontsnapping 30 minuten tijd over op de klok (of meer), krijg je 50 percent korting op jouw volgende boeking! Reken er niet té hard op, onze kamers zijn uitdagend genoeg! 🙂
Heb je 15 minuten of meer over, dan kan dit gevierd worden met een fles cava!

Jouw team wordt begeleid door (zeer) ervaren gamemasters.
Kies hieronder het thema dat jou het meest aanspreekt.

Prijzen

3 personen (*)
78€
4 personen (*)
96€
5 personen
110€
6 personen
120€

(*) Op weekdagen tem 17h kan de Missing Geisha geboekt worden voor 2 personen aan 60€ ipv 78€.
Enkel Surgery en Prison Orcus is voor 6 personen.
Voor Prison Orcus is de prijs voor 4 personen 100€ ipv 96€.

Alle teksten in de kamer zijn in het Engels. Behalve bij Surgery zijn alle hints standaard in het Engels. Op aanvraag kan de uitleg/intro in het Engels.

 • positive review  De eerste keer een escape room gedaan, en zeker niet de laatste keer. Leuke en spannende ervaring!!

  thumb Vanessa Ruymen
  10/20/2019

  positive review  Prison Orcus... prachtige escape room. Super gemaakt en ook de begeleiding was top. Veel plezier gehad.

  thumb Erika Wisanto
  9/15/2019

  positive review  Echt heel goed gevonden. Toffe opdrachten.

  thumb Maria Helsen
  8/31/2019
 • positive review  Missing Geisha, gedaan met mijn twee kinderen (17 en 14). En kunnen ontsnappen met nog tijd over. Wel een paar kleine tips gekregen, maar zeker niet te snel. Kamer zit ook leuk en afwisselen in elkaar. Tof personeel.

  thumb An Van Vooren
  8/27/2019

  positive review  Onze 4e escape room, en wat een kamer! We kregen een mooie uitleg en even later stond de klok op 60 minuten! We geraakten zelf met z'n 2 heel erg ver, net op het einde hadden we een hint nodig. Fijn dat er eerst gevraagd wordt of we een hint wilden (ja dus). Voor ons een topervaring, zo hebben we de escape rooms graag!

  thumb Kristel Caenberghs
  8/25/2019

  positive review  Super leuke ervaring! Zit allemaal heel goed in elkaar. We komen zeker nog eens terug voor de andere kamers.

  thumb Jolien Van Vlasselaer
  8/18/2019
 • positive review  ESCAPE ROOM LEUVEN is gezellig, gemoedelijk en prima geschikt voor elk publiek.Niet het flitsende van een high - tech pretpark, maar de goed - doordachte charme van een avontuurlijk denkspel. Net moeilijk genoeg om je fantasie geprikkeld te houden en net doenbaar genoeg om er op een rustige manier uit te geraken. Wij deden met ons drietjes ( domme papa van 54, slimme mama van 50 en pientere actie - dochter van 21 ) de studio van de Missing Geisha en vonden het als eerste ervaring SUPERLEUK. Dus ook voor een ouder publiek of niet - sensatie beluste mensen is het een dikke aanrader. ZEEEEEEER goede en vriendelijke ontvangst en begeleiding bovendien. TOF en voor herhaling vatbaar.Peter Hendrickx

  thumb Peter Hendrickx
  8/11/2019

  positive review  Geweldige ervaring! De ontvangst, de inrichting van de kamer, de vele creatieve puzzels die op je af blijven komen, de perfecte timing van de hints - die wij als beginnelingen wel degelijk nodig hadden - en het hele verhaal rond het spel, waardoor je je echt even in een andere wereld waant: TOP.

  thumb Babette Moonen
  8/05/2019

  positive review  Kamer was goed aangekleed, toffe puzzels, origineel thema (Missing Geisha), goeie gamemaster.

  thumb Nathalie Habran
  7/21/2019
 • positive review  Als eerst een leuk en warm ontvangst, gevolgd door een zeer leuke escape. Voor sommige onder ons een eerste keer, maar voor de hele groep zeker geen laatste keer 😂. Ze vonden het zelfs spijtig dat we maar één kamer gedaan hebben. Dus zeker voor herhaling vatbaar! Ons (en de vrienden) zien jullie zeker nog terug 🙌 . Leuke puzzels, tof ingerichte kamers, met indien nodig enkele goede hints, meer was er niet nodig om onze dag top te maken! Bedankt hiervoor!!! 🥰

  thumb Michelle Geraerts
  7/11/2019

  positive review  Super vriendelijk onthaal. Wij speelden al 2 kamers met telkens zeer fijne puzzels. Voor herhaling vatbaar!

  thumb Michelle Van Wolputte
  6/30/2019

  positive review  Een echte aanrader, zeker als teambuilding. Het was een hele uitdaging om samen te werken om de oplossing te vinden. Dat het niet gelukt is, kon de pret niet bederven!

  thumb Emma Winters
  6/26/2019
 • positive review  First time - Great experience👍

  thumb Conny Verstraelen
  6/08/2019

  positive review  Orcus Prison is een must voor space lovers. Niet voor beginners:).

  thumb Glenn Vermeylen
  6/05/2019

  positive review  Veel raadsels en leuk thema (missing geisha)

  thumb Antoon Verbeeck
  6/02/2019
 • positive review  Awesome experience in the Orcus Prison! 🙂

  thumb Veerle Caelen
  5/04/2019

  positive review  Op 15 april nog last minute geboekt. 16 april de bank heist geprobeerd... Tot onze verbazing zijn we erin geslaagd om uit de kamer te geraken. Fijn verhaal, leuke setting en uitwerking. Vriendelijk onthaald. Zeker voor herhaling vatbaar.

  thumb Xavier Roex
  4/17/2019

  positive review  top escape room 'prison orcus'

  thumb Lorenzo Claes
  4/06/2019
 • positive review  The Surgery Room, met puzzels die de perfecte combinatie zijn van het klassieke hangslot met zeer goed uitgewerkte elektronische puzzels, en dat allemaal in een toch creepy sfeertje en zeer goed ingerichte kamer. Je wordt er meteen volledig ingezogen! Een aanrader! #ontsnaptmetnog3minutenopdeklok

  thumb Seppe DC
  3/30/2019

  positive review  first time ever doing an escaperoom, more than worth the money. It was an amazing birthday experience, doing this again soon!

  thumb Caitlin Van der Jonckheyd
  3/16/2019

  positive review  Toffe avond met collega's!

  thumb Ans De Roeck
  3/13/2019
 • positive review  toffe escaperooms, goede begeleiding

  thumb Kim Neven
  3/10/2019

  positive review  Leuke ervaring, goede organisatie

  thumb Frank Bastien
  3/10/2019

  positive review  Toffe kamer met veel rekenpuzzels! Een aanrader.

  thumb Nadia Heyvaert
  3/10/2019