0032 (0)468 317 711 info@escaperoom-leuven.be Blijde inkomststraat 103

Emerantia escape house

Op onze andere locatie (Tiensestraat 218) hebben we een escapehouse met de escapespel Emerantia.
Dit spel duurt 85 minuten en is allicht één van de grootste die je ooit zal kunnen spelen.
Je gaat in verschillende ruimtes doorheen het huis allerlei puzzels moeten oplossen om zodanig de missie te volbrengen.Het verhaal van Emerantia Van Dormael en de Familie Claessens.

Het is 1985 en jullie zijn in de woning van de familie Claessens. Het huis zou ooit bewoond zijn door Emerantia van Dormael, een vrouw beschuldigd van hekserij. Destijds is ze op de brandstapel gegooid maar haar ziel zou voortleven en tot op de dag van vandaag zorgen voor al het onheil in Leuven.

Eva, het dochtertje van het gezin Claessens, is al vele maanden vermist. De moeder is gek van verdriet. Ze blijft geloven in de terugkomst van Eva en heeft haar toevlucht gezocht bij God. Temeer om haar te beschermen tegen de boze krachten van de heks Emerantia die volgens haar in de kelder verblijft.

De moeder blijft beweren dat deze heks verantwoordelijk is voor de verdwijning van Eva en doet er alles aan om hier bewijs voor te leveren. Ze voelt de aanwezigheid van haar dochter in het huis, maar uitgeput door de moedeloosheid leeft ze als kluizenaar. Hierdoor is het huis in verval geraakt.

Jullie taak is om het huis te doorzoeken en te doorgronden. Is de moeder echt gek of spreekt ze de waarheid over Emerantia?


Reserveer hier escapehouse Leuven Emerantia